با محوریت کنگره ملی «لشگر فرشتگان تاریخ ساز»

ویژه نامه های «محجوبه» و «الطاهره» منتشر شد

همزمان با برگزاری کنگره ملی «لشگر فرشتگان تاریخ ساز»، دو ویژه نامه الطاهره به زبان عربی و محجوبه به زبان انگلیسی پیرامون موضوعات معنوی و ارزشی این کنگره از سوی مؤسسه فرهنگی،هنری و انتشارات بین المللی الهدی منتشر شد.

همزمان با برگزاری کنگره ملی «لشگر فرشتگان تاریخ ساز» که در بزرگداشت و تجلیل از 17000 هزار زن شهیده، جانباز و آزاده کشور توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران در حال برگزاری است، مؤسسه فرهنگی، هنری و انتشارات بین المللی الهدی، در یک اقدام هم افزایانه و رسالتی و جهت پوشش محتوایی و رسانه ای این کنگره در عرصه بین الملل، اقدام به انتشار دو ویژه نامه الطاهره به زبان عربی و محجوبه به زبان انگلیسی پیرامون موضوعات معنوی و ارزشی این کنگره کرده است.

محتوای این مجلات به عطر شخصیت والای زنان حماسه ساز ایران اسلامی معطر و تلاشی هر چند ناچیز و اندک برای معرفی جایگاه بی مانند این شیرزنان میهن اسلامی صورت گرفته و سعی بر این داشته ایم تا در جهت توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، گامی هر چند مختصر برداشته باشیم.

سرمقاله به قلم مدیر مسئول نشریه با این سخن آغاز می شود که تاریخ معاصر ایران شاهد گویایی بر حضور همه جانبه و فعالانه زنان مسلمان ایرانی در صحنه های گوناگون دفاعی، رزمی، سیاسی و اجتماعی بوده است؛ زنانی که در راه آرمان و عقیده خویش حاضرند از عواطف و احساسات خود چشم پوشی کنند. آنان در دفاع مقدس، نقشی ریشه دار و ارزشمند داشته اند و با پیروی از مکتب عاشورا حماسه های فراموش نشدنی آفریدند.

شهیدان و شهات طلبان زن در آیینه توصیف حضرت امام رضوان الله تعالی علیه و مقام معظم رهبری، برگزیده ای از سخنان این دو پیشوای عظیم الشان انقلاب اسلامی در توصیف زنان شهیده، آزاده و جانباز است که با جانفشانی و به دور  از هرگونه خودنمایی و فقط برای رضای خدا قدم در عرصه جهاد و شهادت گذاشته اند.

سردار یعقوب سلیمانی، معاون فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در یادداشتی به این موضوع اشاره می کنند در دورانی که، غربی ها داعیه تجددگرایی را سر می دادند و از حقوق به ظاهر اجحاف شده زنان در جامعه اسلامی، سخن می گفتند، زنان ایرانی با الگوگیری از پیشوایان معصوم خود و در پیاده سازی درسی که در مکتب حضرت زهرا(س) و زینب کبری(س) آموخته بودند، نه تنها فرضیه ‎های غرب مآبانه مبنی بر مخالفت زنان با جریان های انقلابی و دفاع مقدس را رد کردند، بلکه این فرضیه را به اثبات رساندند که مفاهیمی نظیر «آزادی خواهی» و «حرّیت»، زن و مرد نمی شناسند.

مقاله زندگی و سیره بنت الهدی صدر اسوه مقاومت زنان آزاده مسلمان در برابر دژخیمان و نظام سلطه و استکبار، به گوشه هایی از شخصیت والای این زن نمونه و از جان گذشته به عنوان طلایه دار بیداری زنان جوامع اسلامی دنیای معاصر می پردازد که بخش هایی از آن از زبان حجت الاسلام والمسلمین شیخ محمدرضا نعمانی بیان شده است.

مصاحبه با خانم پروین سلیحی، همسر شهید لبافی نژاد بانوی آزاده و مبارز دوران ستمشاهی به مرور بخشی از زندگی ایشان در همراهی با مبارزات همسرشان در دوران پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، اختصاص دارد.

در بخش گزارش تصویری، تصاویر ثبت و منشر شده از کنگره ملی لشگر فرشتگان تاریخ ساز که در سراسر کشور در حال برگزاری می باشد، درج شده است.

زندگینامه شهید مریم فرهانیان و بانوی جانباز خانم رقیه وکیلی، دو بخش دیگر مجله هستند که بازگوکننده بخشی از خاطرات و زندگی این دو شیرزن مجاهد و از جان گذشته را پیش روی خوانندگان قرار می دهد.

گفتنی است؛ در این ویژه نامه مقاله ای به قلم خانم سهام عزوز استاد حقوق بین الملل یکی از دانشگاه های کشور لبنان مندرج شده که در آن به جایگاه و نقش زن مسلمان در تربیت مجاهدان اسلام و همچنین تأثیر اندیشه های امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری در تقویت روحیه معنوی و جهادی در زنان آزاده دنیای معاصر، اشاره شده است.

گفتنی است؛ قصیده ای که توسط یکی از شاعران و نویسندگان زن تونسی خانم منا بعزاوی درباره جایگاه زنان شهید و جانبازان زن ویژه این کنگره سروده، زینت بخش صفحات این ویژه نامه ها شده است.

                                                           فایل نشریه هم اکنون قابل استفاده و دانلود می باشد :